Het Systeem van de visieinspectie

July 20, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Het Systeem van de visieinspectie

Soms om de nauwkeurigheid te verbeteren, zijn de efficiency en de automatisering van productie, waar de menselijke visie niet aan het productievereiste kan voldoen, of de werkomgeving niet geschikt voor menselijk wezen, vooral tijdens productie op grote schaal, wordt het de inspectiesysteem van de cameravisie gebruikt.

De inspectiesysteem van de Shenfavisie

Het systeem van de visieinspectie moet mechanisch materiaal in plaats van menselijke ogen gebruiken om meting en oordeel te maken. Met andere woorden, door de visuele beeldproducten van mechanisch materiaal, wordt het gevangen doel omgezet in beeldsignaal, dat aan het speciale systeem van de beeldverwerking wordt overgebracht. Volgens de pixeldistributie, helderheid, kleur en andere informatie, zet het beeldsysteem deze signalen in digitale signalen om; het beeldsysteem voert diverse handelingen op deze signalen uit om de kenmerken van het doel te halen, en controleert dan de overeenkomstige acties van het mechanische materiaal op plaats volgens de resultaten van onderscheid.

 

De systemen van de visieinspectie (soms als systemen van de beeldverwerking worden bedoeld) verstrekken op beeld-gebaseerde geautomatiseerde inspectie voor uw gemak voor een verscheidenheid van industriële en productietoepassingen die.

De visiesystemen kunnen delen meten, verifiërend delen zijn in de correcte positie, en het erkennen van de vorm van delen. Ook, kunnen de visiesystemen delen meten en sorteren bij hoge snelheden.

                  het systeemprincipe van de visieinspectie

Het visiebeeld van mechanisch materiaal is gemakkelijk om informatieintegratie te realiseren, die de basistechnologie van computergeïntegreerde productie is. Omdat het visuele beeldsysteem van mechanisch materiaal een hoop van informatie kan snel verkrijgen, is het gemakkelijk automatisch om met ontwerpinformatie en de informatie van de verwerkingscontrole te verwerken en te integreren. Daarom tijdens moderne automatische productie, wordt het visuele beeldsysteem van mechanisch materiaal wijd gebruikt op het gebied van product het plaatsen, arbeidsvoorwaarde controle, afgewerkt productinspectie en kwaliteitscontrole.

 

De Visie plaatsend systeem van de mascaralippenstift

▲Visie plaatsend systeem (Mascara & lippenstiftbuis)